آب پنیر چیست؟
آب پنیر مایع آبکی است که پس از دلمه شدگی پروتئین کازئین در پنیرسازی باقی میماند. آب پنیر بیشتر حاوی لاکتوز و حدود 20 درصد پروتئین شیر است.
ارزش تغذیه ای آب پنیر
آب پنیر به دلیل ارزشهای تغذیه ای آن بخصوص پروتئین آب پنیر بسیار ارزشمند است. این یک منبع غنی از آمینواسیدهای ضروری است. پروتئین آب پنیر به آسانی هضم شده و سریعا توسط بدن جذب میشود. این ویژگی ها آنها را به اجزاء ارزشمند برای به ارمغان آوردن سلامتی تبدیل میکند. استفاده ها و مزایای آب پنیر برای سلامتی عبارتند از:
- تقویت ورزشی: ارتقاء عملکرد ورزشی و بهبود در ورزش (پروتئین وی)
- افزایش سن با سلامتی: پروتئین های آب پنیر به ایجاد و حفظ توده ی عضلانی در افراد مسن کمک کننده است.
- کاهش وزن: پروتئین های موجود در آب پنیر موجب سیر شدن فرد میشود و به لاغر ماندن فرد کمک میکند.
- تقویت نوزادان
ادامه مطلب را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:
- ۹۷/۱۰/۲۲