گیاه یونجه در طول تاریخ بعنوان یک ماده ی غذایی و دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. یونجه از نظر طب قدیم ایران گرم است . البته تاره آن گرم و تر و خشک شده آن گرم و خشک است. این گیاه ممکن است به پایین آمدن سطح گلوکز و کلسترول خون کمک کند؛ بعضی مردم از مکملهای یونجه استفاده میکنند تا از این مزایا بهرمند شوند. یونجه میتواند بصورت خام مصرف شود و مزایای کنترل وزن بسیاری در این فرم فراهم میکند. یونجه تازه در بسیاری از کشورها مانند چین و روسیه و آمریکا به مقدر زیاد بجاری اسفناج مصرف می شود
بامصرف یونجه سالم ترخواهید بود، کاهش وزنتان راحتتر است و این موجب رسیدن به اهداف سبک زندگی سالم میشود. یونجه درحقیقت میتواند به کاهش سطح کلسترول کمک کند که این ارتباط مستقیمی با بیماری های قلبی، حملات قلبی و سکته ی مغزی دارد. کاهش خطر ابتلا به این بیماری ها موجب حفظ قدرت شما برای ورزش کردن، تغذیه ی صحیح و داشتن بهترین زندگی میشود
با کلیک بر روی لینک زیر متن اصلی را مشاهده خواهید کرد: